Stockholm Culinary Team | Natasa Hodzic Jansson
22522
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22522,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Natasa Hodzic Jansson

Ansvarsområde i laget: Team Coach

Arbetar idag:  Au Claves, Skärgårdsgymnasiet & Frilans

Uppväxt i: Prijedor, Bosnien & Hercegovina  

 

Matintresset kommer från menen i familjen främst från Natasa pappa som odlade egna grönsaker och stod alltid för den mest kulinariska måltiden som serverats.  Har som barn vetat att det är maten som ligger närmast hjärtat och följt henne hela vägen till Bergslagen och Grythyttan. 

Det bästa med  Stockholm är mångfald, det finns mycket att finna runt Stockholm. Från små mejerier till vakteluppfödning, odlare och gårdar med fantastisk köttproduktion. Favoritråvaran är kalv och lamm från de uppländska gårdarna. Mamma bjuder hon gärna på grillat kalv. Ska hon äta comfort food så hittar ni henne på Byn där enkelheten råder och när ingen ser äter hon gärna marabou mjölkchoklad.

För bästa smultronställe, beger hon sig till Hornuddens trädgård och bästa råvarorna finner hon på Fältöversten. I övrigt plockar hon råvarorna i den egna trädgården som är självförsörjande mellan maj och november.