Stockholm Culinary Team | Magnus Wallin
22523
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22523,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Magnus Wallin

Ansvarsområde i laget: Såser, puréer samt örter 

Arbetar idag:  Högberga Gård

Uppväxt i: Bollnäs

Matintresset kommer från  när jag Magnus var ca 10-års ålder kom hem från skolan gick det matprogram på tv:n som han brukade kolla på. Detta ledde honom till att sjäv utbilda sig till kock och vidare till Grythyttan.

Stockholm är mångfald och närhet till råvaror av hög kvalité gör den till en mycket intressant region.  Om 10 år driver han en mindre restaurang där jag livnär mig på råvaror som finns i hans närhet. Favoritråvaran är broccoli från Lovö Prästgård. Han bjuder gärna mamma på en god lasagne och comfort food äter han på Hantverket. När ingen ser äter han pannkakor med bacon och glass och bästa smulstronstället är kanaanbadet i Grimsta. Annars älskar han att handla råvaror i Stockholms alla saluhallar. Sedan gillar han att plocka fläder ute på Lidingö när säsongen är igång.