Stockholm Culinary Team | Johanna Rampitsch
22452
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22452,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Johanna Rampitsch

Ansvarsområde i laget: Dessert

Arbetar idag: Högberga  Gård

Uppväxt i: Ösmo

Som liten har Johanna alltid älskat att baka  och längtade efter att plocka blåbär i skogarna runt Ösmo så att hon kunde bjuda familjen på blåbärspaj. Redan som 12-åring jobbade hon i mammas restaurang som var starten i hennes konditorkarriär. Idag älskar hon att baka tårtor, och favoritråvaran är socker samt spannmål från Saltå Kvarn. Comfort food äter hon på Max hamburgerbar och när ingen tittar på slinker det ner brownies från 7-eleven.

Favoritställe för en härlig picknick är längst med strandvägen i Nynäshamn och hon älskar att plocka smultron och blåbär i Ösmos skogar.

Om 10 år jobbar hon tillsammans med någon av hennes barndomsidoler inom  konditoreliten.

.