Stockholm Culinary Team | Adam Nilsson
22450
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22450,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Adam Nilsson

Arbetsplats:  Melanders Brasserie

Ansvarsområde i laget: 5 rätter

Mormor väckte Adams intresse med sin fantastiska husmanskost. Han är en Uppsalakille som älskar utmaningar och gillar lagsport. Hans favoritråvaror är fänkål och ramslök. Adam köper gärna sina råvaror på Paradiset på Södermalm och plockar ramslöken i Hammarbybacken.

När ingen tittar på så äter han gärna Billys pan pizza. Annars älskar han mysiga hemmakvällar med en halstrad röding från Melanders Fisk. Anledningen till att  Stockholm är en intressant region är främst att det finns enormt engagemang och målmedvetenhet bland allt från krögare till leverantörer och odlare.

Om 10 år lagar han riktigt god mat på en liten krog någonstans i vårt avlånga land.

 

 

 

.