Stockholm Culinary Team | Laget
18736
page,page-id-18736,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

LAGET

Stockholm Culinary Team, som ägs av Svenska Kockarnas Förening, hade en brokig historia fram till 2008. Då tog Jonas Franzén över och under hans ledning tog laget vårt första VM-guld 2010. Därefter vann vi OS-guld 2012 vilket var första gången ett svenskt regionallag placerade sig så högt upp. Många stora kockar och konditorer har börjat sin tävlingskarriär hos oss. Magnus Ek, Daniel Roos och Per Klein är några av dem. Laget är en fantastisk plattform för att utveckla både teknik, råvarukunskap och kontaktnät.

 

Idag driver Andreas Printz laget, som består av 13 lagmedlemmar. Vi tränar inför tävlingar och evenemang på Sågbäcksgymnasiet, som i form av sponsor lånar ut sitt moderna kök i utbyte mot att vi utbildar och inspirerar elever och lärare. Vårt lag består av kockar som själva sökt sig till laget eller att de blivit handplockade för sin spetskompetens. Lagmedlemmarna måste vara dedikerade till 110% och ha en vilja att utvecklas.

 

Att tävla på den är nivån som Stockholm Culinary Team gör är en fantastiskt möjlighet att utveckla sig inom yrket, skaffa nya kontakter och nätverk.
Allt arbete inom laget sker ideellt och det krävs otroligt mycket tid och träning för att prestera och nå de utsatta målen. Runt laget finns en organisation, arbetsgivare och sponsorer som är mycket värdefull. Med deras stöd och hjälp kan laget fokusera på det konstnärliga och kreativa idéskapandet.
Vill du vara en del av Stockholm Culinary Team? Skicka gärna ett personligt brev med bifogat CV och referenser.

SKF_1

LAGMEDLEMMAR

med_5

Victor Magdeburg

med_2

Tommy Eriksson

med_13

Tobias Olausson

med_1

Sabina Karlsson

med_10

Max Thörnvall

med_9

Magnus Rylander

med_4

Jens Bergstrand

med_6

Jenny Sjöholm

med_8

Filip Poon

Med_3

Desirée Jaks

med_7

Cissi Strand

med_12

Andreas Printz

med_11

Anders Karlsson