Vi välkomnar vår nya lagledare
Under tävlingsåret flyttade Fredrik Person hem till Härnösand och kände efter VM att det blev för svårt att vara kvar......
Vilka knivar använder vi? Vilka råvaror är egentligen i säsong i september och var får jag egentligen plocka äpplen i höst?
Vi vill ge en inblick i vår vardag. Hur det är att tävla i matlagning. Vilka råvaror som är i säsong i vår region just nu och förhoppningsvis ge en glimt av hur Stockholm smakar.
Under tävlingsåret flyttade Fredrik Person hem till Härnösand och kände efter VM att det blev för svårt att vara kvar......
Efter framgången i Culinary Wold Cup öppnar vi nu upp för nya deltagare att söka till laget. Vi söker nya......
I samarbete med Martin & Servera och theFork lagar vi mat tillsammans med Enrico Cerea från den trestjärninga restaurangen Da......
Nu är nya laget inför VM i Luxemburg klart! Vid frågor, kontakta lagledare Fredrik Persson stockholmculinary@gmail.com...
Till vår enorma glädje och stolthet nådde vi guldnivå i både Culinary Arts och Pastry Arts igår. Det betyder att......
Vi är på plats under finalen för Årets Kock! Den femte februari pratar vi om vår uppladdning inför OS i......