Stockholm Culinary Team | Blog Masonry
18965
page-template-default,page,page-id-18965,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

NYHETER

Vilka knivar använder vi? Vilka råvaror är egentligen i säsong i september och var får jag egentligen plocka äpplen i höst?

Vi vill ge en inblick i vår vardag. Hur det är att tävla i matlagning. Vilka råvaror som är i säsong i vår region just nu och förhoppningsvis ge en glimt av hur Stockholm smakar.

  • Middag med Enrico Cerea från trestjärniga DA VITTORIO

    I samarbete med Martin & Servera och theFork lagar vi mat tillsammans med Enrico Cerea från den trestjärninga restaurangen Da......

  • Nya Laget redo för VM 2018

    Nu är nya laget inför VM i Luxemburg klart! Vid frågor, kontakta lagledare Fredrik Persson stockholmculinary@gmail.com...

  • Dubbel guldnivå!

    Till vår enorma glädje och stolthet nådde vi guldnivå i både Culinary Arts och Pastry Arts igår. Det betyder att......

  • Årets kock 2016

    Vi är på plats under finalen för Årets Kock! Den femte februari pratar vi om vår uppladdning inför OS i......